Rumah > Perkhidmatan > Kenapa pilih penjana Oksigen YUANDA PSA

YDGET .com berdedikasi yang terlibat dalam pembuatan, pembekalan dan pakar   satu rangkaian eksklusif Tumbuhan Oksigen PSA yang sepenuhnya automatik dan memerlukan kos generasi yang rendah. Tumbuhan ini sangat diperlukan dalam industri kaca, industri dan industri besi. Kami menawarkan pelanggan yang boleh dipercayai dan mudah memasang tanaman yang sangat cekap dalam persembahan. Tumbuhan ini melalui pelbagai proses pemeriksaan kualiti yang memastikan hasil terbaik di hujung pelanggan. Pelanggan boleh memanfaatkan tumbuhan kualitatif ini mengikut keperluan dan kehendak mereka.
* Ketulenan oksigen yang tinggi
Kilang penjana oksigen PSA membolehkan penghasilan oksigen berketuliti tinggi dari udara termampat, Keaslian oksigen ini juga boleh dipastikan oleh sistem kriogenik, tetapi ia lebih rumit dan justifikasi hanya oleh jumlah penggunaan yang besar. Penjana oksigen menggunakan teknologi z MS (zoliet molekul penapis) untuk menghasilkan bekalan berterusan oksigen ketulenan ultra tinggi dan boleh didapati dengan pemampat dalaman atau tanpa.
* Kos operasi yang rendah
Dengan penggantian tumbuhan pemisahan udara di luar zaman, simpanan pengeluaran nitrogen sebahagian besarnya melebihi 50%. [Rujukan?]
Kos bersih oksigen yang dihasilkan oleh generator oksigen adalah jauh lebih rendah daripada kos oksigen botol atau cecair.
* Generator Oksigen Buat Impak Kurang pada Alam Sekitar
Membangkitkan gas oksigen adalah pendekatan mampan, mesra alam dan cekap tenaga untuk menyediakan gas oksigen tulen, bersih dan kering. Berbanding dengan tenaga yang diperlukan untuk tumbuhan pemisahan udara kriogenik dan tenaga yang diperlukan untuk mengangkut oksigen cecair dari kilang ke kemudahan itu, menghasilkan oksigen yang menggunakan kurang tenaga dan menghasilkan gas rumah hijau yang jauh lebih sedikit.

 

Yuanda KOB series PSA Oxygen Generator
3.1 Keterangan:
1) kesucian: 28 ~ 95%
2) Kapasiti: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Tekanan keluar: 0.1 ~ 0.6Mpa (0.6 ~ 15.0MPa juga disediakan)
4) Titik embun: <>
5) Jenis: Dilengkapi Skid
6) Cap Dagangan: Yuanda
7) Asal: Hangzhou, Zhejiang, China
8) Penghantaran: 20-50days
3.2 Ciri Produk
1. Automasi penuh
Semua sistem direka untuk operasi yang tidak dihadiri dan pelarasan permintaan oksigen automatik.
2. Keperluan Ruang Rendah
Reka bentuk dan Instrumentasi membuat saiz tanaman sangat padat, pemasangan pada skid, pasang siap dan dibekalkan dari kilang.

3. Permulaan pantas
Masa permulaan adalah kira-kira 30 minit untuk mendapatkan keaslian oksigen yang dikehendaki. Jadi unit-unit ini boleh dihidupkan ON & OFF mengikut perubahan permintaan Oksigen.
4. Kebolehpercayaan yang tinggi
Ia sangat dipercayai untuk operasi berterusan dan mantap dengan ketulenan oksigen tetap. Waktu penyediaan loji adalah lebih baik daripada 93% sentiasa.
5. Zeolite Molecular Sieves Life
Jangkitan Zeolite Molecular Life adalah lebih daripada 10 tahun iaitu masa hayat oksigen. Jadi tiada kos penggantian.
6. Penggunaan pelaburan dan tenaga yang rendah
7. Operasi dan penyelenggaraan mudah
Spesifikasi Fungsian:
1. Sistem ini menggunakan cara permulaan satu klik, Pemampat Udara, Pengering Udara Peti Sejuk, Pengering Iklan, Generator akan mula berfungsi mengikuti program satu demi satu.
2. Penjana oksigen dilengkapi dengan penggera amaran gas oksigen yang tidak memenuhi syarat dan melepaskan secara automatik, maka ia dapat memastikan bahawa semua oksigen yang masuk ke saluran paip adalah kualiti yang baik.
3. Penjana oksigen yang dilengkapi dengan skrin sentuh yang berwarna-warni dari Siemens Jerman, ia boleh memaparkan keadaan berjalan, ketulenan, tekanan, dan kadar aliran nitrogen seluruh sistem dalam talian; Dan ia juga boleh mengingatkan masa penyelenggaraan, merekodkan penggera masalah , muat turun data operasi.