Rumah > Berita > Kandungan

Bagaimana untuk memilih pengeluar penjana nitrogen psa

Jan 09, 2021

Jika syarikat ingin membeli penjana nitrogen, ia mesti terlebih dahulu mempunyai pemahaman yang mencukupi mengenai pasaran penjana nitrogen, dan pada masa yang sama ia mesti mengetahui dengan jelas permintaan sebenar untuk penjana nitrogen. Pada masa kini, terdapat pelbagai jenis penjana nitrogen, yang membawa kesukaran tertentu kepada pemilihan perusahaan. Hari ini, saya akan menyusun faktor-faktor yang perlu dirujuk apabila memilih penjana nitrogen swing tekanan PSA. Pembeli yang berminat boleh merujuk kepada kandungan berikut.


Satu adalah tahap teknikal dan teknologi keseluruhan industri domestik. Peralatan adsorption ayunan tekanan adalah sistem lengkap yang kompleks. Ia adalah peralatan standard dengan banyak nod proses, dan mengemukakan keperluan yang tinggi mengenai teknologi dan proses pembuatan. Kebanyakan pengeluar tidak mengalami proses pembangunan dan pengesahan teknologi ini. Tanpa sistem standard reka bentuk yang lengkap, menyalinnya sepenuhnya, secara membuta tuut mencari jalan pintas dan persaingan kos rendah, proses pembuatan tidak boleh dibincangkan. Jiangsu Jiayu Special Equipment Co., Ltd. telah memberi tumpuan kepada peralatan kejuruteraan gas selama lebih daripada 30 tahun. Ia mempunyai pengalaman industri yang kaya dan produk berkualiti tinggi. Penjana nitrogen PSA yang dihasilkan telah dijual kepada banyak negara dan pasaran di seluruh dunia.


Tahap konfigurasi keseluruhan. Kerana bagi kebanyakan syarikat, teknologi bukan daya saing teras mereka. Untuk memenangi pesanan dalam persaingan pasaran, mereka sering hanya boleh melawan perang harga. Pada akhirnya, mereka hanya boleh melakukan "artikel" dalam konfigurasi peralatan lengkap, seperti peralatan pembersihan. Pilihan ketebalan dinding kapal tekanan, jenama dan pemilihan fungsi injap dan instrumen yang dikawal program. Kestabilan injap kawalan jauh secara langsung berkaitan dengan kestabilan peralatan sistem. Instrumen pemantauan adalah asas rujukan langsung untuk penerimaan dan penggunaan pengguna, dan pemadanan dan ketepatan instrumen secara langsung mempengaruhi kualiti produk dan keselamatan pengeluaran pengguna.


Sekarang, kebanyakan syarikat perlu menggunakan penjana nitrogen. Industri makanan boleh menggunakan penjana nitrogen untuk memanjangkan hayat makanan rak. Industri ini perlu menggunakan nitrogen sebagai perlindungan gas dalam proses pengeluaran. Oleh itu, pemilihan penjana nitrogen harus berdasarkan Pilih mengikut keperluan syarikat anda sendiri.


Peralatan Pemisahan Udara Zhejiang Yuanda Co.Ltd. pakar dalam kilang pemisahan udara Pressure Swing Adsorption (PSA) dan penyelesaian pembersihan udara mampat yang berkaitan dari China.


Produk kami adalah kira-kira 200 siri termasuk pelbagai spesifikasi PSA dan membran penjana nitrogen / oksigen, peranti Nitrogen / Oksigen Purify Khas, dehumidifiers Perindustrian dan sistem penulenan dan lain-lain peralatan yang berkaitan dan sebagainya.


Dengan pengalaman dekad kami, R&D dan perkhidmatan, peralatan kami telah memegang pasaran yang dominan di China. Terdapat lebih daripada 1,00 sistem penyelesaian udara dari Yuanda, kami membawa manfaat ekonomi yang besar kepada pelanggan kami dalam pelbagai industri, termasuk petroleum, kejuruteraan kimia dan penapisan, pengeluaran minyak dan gas, lombong arang batu, metalurgi, elektronik, aeronautik dan aeroangkasa, penjagaan farmaseutikal / kesihatan, makanan, metalurgi, kaca, lombong arang batu, dan akuakultur, Tayar, pembuatan kertas, penerbangan, dan lain-lain dan memenangi rasa hormat semua dengan kebolehpercayaan, keberkesanan kos, kemudahan dan perkhidmatan kami yang cemerlang. Penyelesaian Yuanda Gas adalah pilihan terbaik anda.


Yuanda didedikasikan untuk membekalkan pelanggan kami dengan penyelesaian pemisahan udara yang lebih dipercayai, lebih menjimatkan dan lebih mudah dan perkhidmatan profesional.


Tahun ini kami memberi perhatian yang besar untuk membangunkan pasaran antarabangsa, jadi anda akan mendapat harga yang terbaik daripada sebelumnya, dialu-alukan untuk melawat dan bertanya kepada kami.


Sepasang

tidak