Pengilang-pengilang loji oksigen PSA

Pengilang-pengilang loji oksigen PSA

Model NO.: KOB-60 komen: kesucian rendah: Inlet 93-95% / Outlet saiz: DN 50/25 jaminan: 20 bulan tempat asal: Zhejiang China spesifikasi: Kod HS CE: pensijilan 84196019: ISO9001, SGS, CE, ISO voltan: produk akhir 220V: saiz Mesin oksigen: sederhana bagaimana untuk mendapatkan sebut harga segera? Melakukan...

product details

Model NO.: KOB-60

Tahap bunyi bising: rendah

Ketulenan: 93-95%

Masuk/Outlet saiz: DN 50/25

Waranti: 20 bulan

Tempat asal:ZhejiangChina

Spesifikasi: CE

Kod HS: 84196019

Persijilan: ISO9001, SGS, CE, ISO

Voltan: 220V

Produk: oksigen

Mesin saiz: sederhana

Bagaimana untuk mendapatkan sebut harga segera?

Jangan ragu untuk menghantar mel dengan data berikut.

1) Okadar aliran 2: ___Nm3/hr

2) O2 ketulenan: ___ %

3) O2 pelepasan tekanan: ___Bar

4) voltan dan frekuensi: ___V/PH/HZ

5) O2 permohonan.

YDGET akan mendedikasikan terlibat dalam pembuatan, membekal dan pakaryang eksklusif rangkaian PSA oksigen tumbuhan yang automatik sepenuhnya dan memerlukan kos rendah generasi. Tumbuh-tumbuhan ini amat diperlukan dalam industri kaca, menjulang industri dan industri-industri keluli. Kami menawarkan penaung boleh dipercayai dan mudah untuk memasang tumbuh-tumbuhan yang sangat berkesan dalam persembahan. Pas tumbuh-tumbuhan ini melalui pelbagai proses semakan kualiti memastikan hasil yang terbaik di customerand #39; Jahanam. Pelanggan boleh memanfaatkan tumbuhan tersebut kualitatif daripada mengikut kehendak dan keperluan mereka. Ini dikehendaki dalam industri seperti industri kaca, industri keluli dan Brazing industri dan sebagainya.

YDGET PENJANA OKSIGEN PSA

Spesifikasi:

1) kesucian: 28 ~ 95%

2) kapasiti: 1 ~ 3000Nm3/j

3) tekanan keluar: 0.1 ~ 0.6Mpa (0.6 ~ 15.0MPa juga disediakan)

4) Dew point: kurang daripada 45 darjah

5) jenis: Skid-dipasang.

Cap dagangan 6): Yuanda

7) asal: Hangzhou, Zhejiang, China

Penghantaran: 20 8)-50days

Ciri-ciri produk

1. automasi penuh

Semua sistem yang direka untuk operasi tidak menghadiri dan pelarasan automatik oksigen.

2. mengurangkan keperluan Ruang

Reka bentuk dan peralatan menjadikan saiz tumbuhan sangat padat, Perhimpunan skids, prefabricated dan dibekalkan dari kilang.

3. cepat permulaan

Masa permulaan adalah kira-kira 30 minit untuk mendapatkan ketulenan oksigen yang diingini. Jadi unit-unit ini boleh dihidupkan andamp; OFF setiap perubahan oksigen.

4. tinggi kebolehpercayaan

IT #39; s sangat boleh dipercayai untuk operasi yang berterusan dan mantap dengan ketulenan oksigen berterusan. Masa ketersediaan loji adalah lebih baik daripada 93% sentiasa.

5. zeolite ayak-ayak molekul kehidupan

Jangka hayat ayak-ayak molekul Zeolite adalah lebih daripada 10 tahun iaitu seumur hidup masa loji oksigen. Jadi tiada kos penggantian semula.

6. rendah penggunaan pelaburan dan tenaga

7. mudah operasi dan penyelenggaraan

Spesifikasi fungsian:

1. sistem ini mengamalkan cara satu klik Mula, pemampat udara, Refrigerated dingin hawa, Adsportion hawa, penjana akan mula bekerja berikutan program satu demi satu.

2. penjana oksigen yang dilengkapi dengan oksigen tiru gas amaran penggera dan lohong automatik keluar, maka ia boleh memastikan semua oksigen yang masuk ke dalam paip yang berkualiti.

3. penjana oksigen yang dilengkapi dengan skrin sentuh yang berwarna-warni dari Siemens Jerman, ia boleh memaparkan keadaan mekanikal, kesucian, tekanan, dan kadar nitrogen aliran keseluruhan sistem Dan ia juga boleh mengingatkan penyenggaraan masa, merakam penggera masalah, memuat turun data operasi.

Zhejiang Yuanda Penyaman pemisahan Equipment Sdn Bhd

YDGET telah andamp nitrogen pelbagai PSA; penjana oksigen, nitrogen membran andamp; penjana oksigen, nitrogen penulenan sistem dan lain-lain, dan akan digunakan secara meluas dalam industri petroleum, minyak andamp; gas, bahan kimia, elektronik, Metalurgi, arang batu, farmaseutikal, aeroangkasa, autos, kaca, plastik, makanan, rawatan perubatan, gandum, dan sebagainya. Dengan kajian tahun di udara pemisahan teknologi dan kaya penyelesaian pengalaman dalam pelbagai industri, YDGET-bauan untuk menyediakan pelanggan kami dengan lebih dipercayai, lebih menjimatkan, rumusan gas profesional lebih mudah digunakan.

Kami mempunyai satu pasukan profesional berpengalaman yang sentiasa bersedia untuk menjadi pada perkhidmatan anda. Jurutera jualan dengan teliti menganalisis keperluan tertentu anda dan menawarkan penyelesaian yang sesuai untuk anda. Sistem perkhidmatan selepas jualan menjamin pantas jawapan kepada masalah anda dalam tempoh 24 jam dan resolusi mereka dalam masa yang singkat. YDGET bertanggungjawab ke atas perkhidmatan selepas jualan Perkhidmatan kepada penjana nitrogen/oksigen dan lain-lain berkaitan dengan peralatan yang ditawarkan oleh kami.

YDGET didedikasikan untuk membekalkan dengan pelanggan kami dengan lebih dipercayai, lebih menjimatkan dan lebih mudah Penyaman pemisahan penyelesaian dan perkhidmatan profesional.


Hot Tags: pengilang loji oksigen AKP, China, pengilang, pembekal, kilang, pengeksport, Penjual, beli

Sepasang: penjana oksigen untuk combusion

Seterusnya: bateri oksigen concentrator

Siasatan

You Might Also Like