Generator Oxygen Running Stabil Berkesan Dengan Harga Kompetitif Kilang (CE / ISO / ASME / SGS)

Bagaimana untuk mendapatkan sebut harga segera? Jangan teragak-agak untuk menghantar kami mel dengan data berikut. 1) kadar alir O2: _____ Nm3 / jam 2) Ketulenan O2: _____% 3) Tekanan keluar O2: _____Bar 4) Dew Point: -45c 5) Permohonan O2. 6) Tahap laut tempatan anda 7) Voltan dan Frekuensi: ______ V / PH / HZ Yuanda KOB series ...

product details

Kelebihan Mesin Oksigen YUANDA

* Teknologi yang paling dipercayai
* Modul pemisahan udara yang lebih maju dan lebih ekonomik. penggunaan kuasa yang sangat rendah
* Rekabentuk kejuruteraan mudah, Kurang komponen = kos penyelenggaraan yang lebih rendah
* Operasi Automatik.
* Penyelesaian kunci dan pra-duti.
* Skid dipasang reka bentuk, pemasangan mudah.
* Tahan Molekul Molekul dan Baja yang tahan lama memastikan kehidupan lebih lama.
* Kami mengambil mod perkhidmatan satu-satu-satu, satu pelanggan - satu saler - satu jurutera untuk menetapkan set mesin oksigen


Bagaimana untuk mendapatkan sebut harga segera?

Jangan teragak-agak untuk menghantar kami mel dengan data berikut.
1) kadar aliran O2: _____ Nm3 / jam
2) kemurnian O2: _____%
3) tekanan pelepasan O2: _____Bar
4) Titik Dew : -45c
5) Permohonan O2.             
6) Tahap laut tempatan anda           
7) Voltan dan Frekuensi: ______ V / PH / HZ

Yuanda KOB series PSA Oxygen Generator

1. spesifikasi:
1) kesucian: 28 ~ 95%
2) Kapasiti: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Tekanan keluar: 0.1 ~ 0.6Mpa (0.6 ~ 15.0MPa juga disediakan)
4) Titik embun: <>
5) Jenis: Dilengkapi Skid
6) Cap Dagangan: Yuanda
7) Asal: Hangzhou, Zhejiang, China
8) Penghantaran: 3-15 hari
20180425.jpg

2. Kawalan Kualiti
YUANDA Gas Enigineering & Technology Anda boleh memastikan kualiti penyelesaian YDGET. YUANDA hanya menggunakan pembekal dan komponen terbaik. Dan semua penjana nitrogen diuji & ditugaskan oleh Pakar profesional untuk memastikan semuanya memenuhi syarat sebelum mereka meninggalkan kilang.

3. Waranti
Tempoh jaminan pada barang dari YDGET adalah 360 hari sejak hari siap pemasangan dan pentauliahan atau 420 hari setelah menerima barang, yang mana pun terjadi lebih awal.

4. Perkhidmatan & Sokongan
YDGET menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk membantu anda memaksimumkan manfaat anda. Untuk kemudahan maksimum, kami menawarkan perjanjian perkhidmatan harga tetap berdasarkan waktu operasi atau kalendar
masa. Sudah tentu, semua pelanggan dialu-alukan untuk menghubungi kami pada bila-bila masa. Kami sentiasa lebih bersedia membantu anda.
1) Perundingan
Bantuan untuk bantuan diri, pertukaran pengalaman dan sokongan individu.
Sekiranya anda mempunyai soalan mengenai operasi tumbuhan atau memerlukan seseorang untuk menyelesaikan masalah, kami memberi nasihat sama ada melalui telefon atau secara bertulis. Hubungan langsung dengan anda adalah sangat penting bagi kami kerana ia merupakan asas untuk kerjasama yang tetap sebagai rakan kongsi untuk kepentingan kedua belah pihak.
2) Pentauliahan
Sistematik dari penerimaan akhir pendirian kepada kelulusan operasi yang betul dan ciri-ciri terjamin. Ini termasuk ujian operasi yang luas, pengisian profesional dengan adsorben dan pemangkin, permulaan yang tepat, tetapan optimum parameter operasi dan pemeriksaan semua fungsi keselamatan. Pada masa yang sama kami melatih kakitangan operasi anda mengenai fungsi dan operasi kilang.
3) Perkhidmatan Bahagian Perkhidmatan
Di seluruh dunia, cepat dan berharga rendah sepanjang hayat lengkap tanaman anda. Penandaan yang tersendiri bagi semua komponen tumbuhan yang dihantar oleh kami membolehkan kami mengenal pasti dengan jelas bahagian-bahagian ganti yang diminta oleh anda. Kami membekalkan anda dengan produk yang direka untuk kehidupan yang panjang dan kecekapan ekonomi.
Untuk pengubahsuaian dan sambungan kami mencari penyelesaian yang paling optimum dan ekonomi untuk tujuan individu anda.
4) Penyelenggaraan / Semakan
Pemeriksaan dan penyelenggaraan yang tetap memastikan operasi kekal, mengelakkan kerosakan dan mencegah kerosakan yang tidak dijangka. Semasa menjalankan kerja-kerja penyelenggaraan / semakan kami memeriksa semua komponen yang berkaitan untuk fungsi dan keadaan, kecacatan pertukaran, bahagian-bahagian yang digunakan dan dipakai dan selepas itu dapat optimalkan skop anda ke keadaan operasi yang diberikan. Bergantung pada saiz tumbuhan dan
skop kerja, pelbagai perkhidmatan kami juga terdiri daripada penjadualan terperinci semakan serta koordinasi dan penyeliaan kontraktor. Sebagai satu perkara, kami membekalkan dokumentasi penyelenggaraan dalam bentuk laporan dan saranan cadangan, dan kami menyelaraskan jadual kami mengikut keperluan anda.
5) Latihan
Tahu bagaimana untuk kakitangan anda.
Operasi, penyelenggaraan dan pembaikan, peralatan mengukur dan kawalan elektrik atau kejuruteraan proses - kami menawarkan latihan khusus oleh pakar kami. Sama ada di tapak yang bekerja dengan tanaman itu sendiri, atau pada permis kami, kami menumpukan pada soalan dan masalah anda.


5. Kenapa pilih penjana Oksigen YUANDA PSA?
YDGET .com berdedikasi terlibat dalam pembuatan, membekalkan dan pakar rangkaian eksklusif Tumbuhan Oksigen PSA yang sepenuhnya automatik dan memerlukan kos generasi yang rendah. Tumbuhan ini sangat diperlukan dalam industri kaca, industri dan industri besi. Kami menawarkan pelanggan yang boleh dipercayai dan mudah memasang tanaman yang sangat cekap dalam persembahan. Tumbuhan ini melalui pelbagai proses pemeriksaan kualiti yang memastikan hasil terbaik di hujung pelanggan. Pelanggan boleh memanfaatkan tumbuhan kualitatif ini mengikut keperluan dan kehendak mereka.
* Ketulenan oksigen yang tinggi
Kilang penjana oksigen PSA membolehkan penghasilan oksigen berketuliti tinggi dari udara termampat, Keaslian oksigen ini juga boleh dipastikan oleh sistem kriogenik, tetapi ia lebih rumit dan justifikasi hanya oleh jumlah penggunaan yang besar. Penjana oksigen menggunakan teknologi z MS (zoliet molekul penapis) untuk menghasilkan bekalan berterusan oksigen ketulenan ultra tinggi dan boleh didapati dengan pemampat dalaman atau tanpa.
* Kos operasi yang rendah
Dengan penggantian tumbuhan pemisahan udara di luar zaman, simpanan pengeluaran nitrogen sebahagian besarnya melebihi 50%. [Rujukan?]
Kos bersih oksigen yang dihasilkan oleh generator oksigen adalah jauh lebih rendah daripada kos oksigen botol atau cecair.
* Generator Oksigen Buat Impak Kurang pada Alam Sekitar
Membangkitkan gas oksigen adalah pendekatan mampan, mesra alam dan cekap tenaga untuk menyediakan gas oksigen tulen, bersih dan kering. Berbanding dengan tenaga yang diperlukan untuk tumbuhan pemisahan udara kriogenik dan tenaga yang diperlukan untuk mengangkut oksigen cecair dari kilang ke kemudahan itu, menghasilkan oksigen yang menggunakan kurang tenaga dan menghasilkan gas rumah hijau yang jauh lebih sedikit.


6. Ciri Produk
1. Automasi penuh
Semua sistem direka untuk operasi yang tidak dihadiri dan pelarasan permintaan oksigen automatik.
2. Keperluan Ruang Rendah
Reka bentuk dan Instrumentasi membuat saiz tanaman sangat padat, pemasangan pada skid, pasang siap dan dibekalkan dari kilang.
3. Permulaan pantas
Masa permulaan adalah kira-kira 30 minit untuk mendapatkan keaslian oksigen yang dikehendaki. Jadi unit-unit ini boleh dihidupkan ON & OFF mengikut perubahan permintaan Oksigen.
4. Kebolehpercayaan yang tinggi
Ia sangat dipercayai untuk operasi berterusan dan mantap dengan ketulenan oksigen tetap. Waktu penyediaan loji adalah lebih baik daripada 93% sentiasa.
5. Zeolite Molecular Sieves Life
Jangkitan Zeolite Molecular Life adalah lebih daripada 10 tahun iaitu masa hayat oksigen. Jadi tiada kos penggantian.
6. Penggunaan pelaburan dan tenaga yang rendah
7. Operasi dan penyelenggaraan mudah

Hot Tags: sangat auto stabil yang menjalankan generator oksigen dengan harga yang kompetitif kilang (ce / iso / asme / sgs), China, pengeluar, pembekal, kilang, pengeksport, penjual, beli

Sepasang: tidak

Seterusnya: Penjana Oksigen Penjimatan Tenaga

Siasatan

You Might Also Like