Penjana Oksigen Penjimatan Tenaga

Penjana Oksigen Penjimatan Tenaga

1. Gambaran keseluruhan syarikat Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, LTD. mempunyai pelbagai penjana nitrogen & oksigen PSA, generator nitrogen & oksigen, sistem pembersihan nitrogen dan lain-lain, dan digunakan secara meluas dalam industri petroleum, minyak & gas, bahan kimia, ...

product details

1. Gambaran keseluruhan syarikat

Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co., LTD. mempunyai penjana nitrogen dan oksigen PSA, generator nitrogen & oksigen, sistem pembersihan nitrogen dan lain-lain, dan banyak digunakan dalam industri petroleum, minyak & gas, bahan kimia, elektronik, metalurgi, arang batu, farmaseutikal, aeroangkasa, autos, plastik, makanan, rawatan perubatan, bijirin, dan sebagainya. Dengan penyelidikan bertahun-tahun dalam teknologi pemisahan udara dan pengalaman penyelesaian yang kaya di pelbagai industri, YDGET terus menyediakan pelanggan-pelanggan kami dengan penyelesaian gas professional yang lebih mudah, lebih ekonomik dan lebih mudah.
Kami mempunyai pasukan profesional berpengalaman yang sentiasa bersedia untuk berada di perkhidmatan anda. Jurutera jualan dengan berhati-hati menganalisis keperluan khusus anda dan menawarkan penyelesaian yang sesuai untuk anda. Sistem perkhidmatan selepas jualan menjamin respon cepat terhadap masalah anda dalam masa 24 jam dan resolusi mereka dalam masa yang singkat. YDGET bertanggungjawab untuk perkhidmatan selepas jualan kepada penjana nitrogen / oksigen dan peralatan berkaitan lain yang ditawarkan oleh kami.
YDGET didedikasikan untuk membekalkan pelanggan dengan penyelesaian pemisahan udara yang lebih ekonomik dan lebih mudah dan lebih profesional.
公司 概况 .jpg


车间 1.jpg

车间 2.jpg

2. Kenapa pilih penjana Oksigen YUANDA PSA?
YDGET .com berdedikasi yang terlibat dalam pembuatan, pembekalan dan pakar   satu rangkaian eksklusif Tumbuhan Oksigen PSA yang sepenuhnya automatik dan memerlukan kos generasi yang rendah. Tumbuhan ini sangat diperlukan dalam industri kaca, industri dan industri besi. Kami menawarkan pelanggan yang boleh dipercayai dan mudah memasang tanaman yang sangat cekap dalam persembahan. Tumbuhan ini melalui pelbagai proses pemeriksaan kualiti yang memastikan hasil terbaik di hujung pelanggan. Pelanggan boleh memanfaatkan tumbuhan kualitatif ini mengikut keperluan dan kehendak mereka.
* Ketulenan oksigen yang tinggi
Kilang penjana oksigen PSA membolehkan penghasilan oksigen berketuliti tinggi dari udara termampat, Keaslian oksigen ini juga boleh dipastikan oleh sistem kriogenik, tetapi ia lebih rumit dan justifikasi hanya oleh jumlah penggunaan yang besar. Penjana oksigen menggunakan teknologi z MS (zoliet molekul penapis) untuk menghasilkan bekalan berterusan oksigen ketulenan ultra tinggi dan boleh didapati dengan pemampat dalaman atau tanpa.
* Kos operasi yang rendah
Dengan penggantian tumbuhan pemisahan udara di luar zaman, simpanan pengeluaran nitrogen sebahagian besarnya melebihi 50%. [Rujukan?]
Kos bersih oksigen yang dihasilkan oleh generator oksigen adalah jauh lebih rendah daripada kos oksigen botol atau cecair.
* Generator Oksigen Buat Impak Kurang pada Alam Sekitar
Membangkitkan gas oksigen adalah pendekatan mampan, mesra alam dan cekap tenaga untuk menyediakan gas oksigen tulen, bersih dan kering. Berbanding dengan tenaga yang diperlukan untuk tumbuhan pemisahan udara kriogenik dan tenaga yang diperlukan untuk mengangkut oksigen cecair dari kilang ke kemudahan itu, menghasilkan oksigen yang menggunakan kurang tenaga dan menghasilkan gas rumah hijau yang jauh lebih sedikit.
优质 配件 .jpg

3.Yuanda KOB siri PSA Oxygen Generator
3.1 Keterangan:
1) kesucian: 28 ~ 95%
2) Kapasiti: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Tekanan keluar: 0.1 ~ 0.6Mpa (0.6 ~ 15.0MPa juga disediakan)
4) Titik embun: <>
5) Jenis: Dilengkapi Skid
6) Cap Dagangan: Yuanda
7) Asal: Hangzhou, Zhejiang, China
8) Penghantaran: 20-50days
3.2 Ciri Produk
1. Automasi penuh
Semua sistem direka untuk operasi yang tidak dihadiri dan pelarasan permintaan oksigen automatik.
2. Keperluan Ruang Rendah
Reka bentuk dan Instrumentasi membuat saiz tanaman sangat padat, pemasangan pada skid, pasang siap dan dibekalkan dari kilang.
3. Permulaan pantas
Masa permulaan adalah kira-kira 30 minit untuk mendapatkan keaslian oksigen yang dikehendaki. Jadi unit-unit ini boleh dihidupkan ON & OFF mengikut perubahan permintaan Oksigen.
4. Kebolehpercayaan yang tinggi
Ia sangat dipercayai untuk operasi berterusan dan mantap dengan ketulenan oksigen tetap. Waktu penyediaan loji adalah lebih baik daripada 93% sentiasa.
5. Zeolite Molecular Sieves Life
Jangkitan Zeolite Molecular Life adalah lebih daripada 10 tahun iaitu masa hayat oksigen. Jadi tiada kos penggantian.
6. Penggunaan pelaburan dan tenaga yang rendah
7. Operasi dan penyelenggaraan mudah
Spesifikasi Fungsian:
1. Sistem ini menggunakan cara permulaan satu klik, Pemampat Udara, Pengering Udara Peti Sejuk, Pengering Iklan, Generator akan mula berfungsi mengikuti program satu demi satu.
2. Penjana oksigen dilengkapi dengan penggera amaran gas oksigen yang tidak memenuhi syarat dan melepaskan secara automatik, maka ia dapat memastikan bahawa semua oksigen yang masuk ke saluran paip adalah kualiti yang baik.
3. Penjana oksigen yang dilengkapi dengan skrin sentuh yang berwarna-warni dari Siemens Germany, ia boleh memaparkan keadaan berjalan, ketulenan, tekanan, dan kadar aliran nitrogen seluruh sistem dalam talian; Dan ia juga boleh mengingatkan masa penyelenggaraan, merekodkan penggera masalah , muat turun data operasi.

4. Nitrogen / oksigen Permohonan biasa gas  
应用 1.jpg
5. Pengangkutan pakej & beberapa pengguna akhir
运输 包装 .jpg

6. Kawalan Kualiti
YUANDA Gas Enigineering & Technology Anda boleh memastikan kualiti penyelesaian YDGET. YUANDA   hanya menggunakan pembekal dan komponen terbaik. Dan semua penjana nitrogen diuji & ditugaskan oleh Pakar profesional untuk memastikan semuanya memenuhi syarat sebelum mereka meninggalkan kilang.

7. Waranti
Tempoh jaminan pada barang dari YDGET adalah 360 hari sejak hari siap pemasangan dan pentauliahan atau 420 hari setelah menerima barang, yang mana pun terjadi lebih awal.

8. Perkhidmatan & Sokongan
YDGET menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk membantu anda memaksimumkan manfaat anda. Untuk kemudahan maksimum, kami menawarkan perjanjian perkhidmatan harga tetap berdasarkan waktu operasi atau kalendar
masa. Sudah tentu, semua pelanggan dialu-alukan untuk menghubungi kami pada bila-bila masa. Kami sentiasa lebih bersedia membantu anda.
1) Perundingan
Bantuan untuk bantuan diri, pertukaran pengalaman dan sokongan individu.
Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai operasi loji atau memerlukan seseorang untuk menyelesaikan masalah, kami memberi nasihat sama ada melalui telefon atau secara bertulis. Hubungan langsung dengan anda adalah sangat penting bagi kami kerana ia merupakan asas untuk kerjasama yang tetap sebagai rakan kongsi untuk kepentingan kedua belah pihak.
2) Pentauliahan
Sistematik dari penerimaan akhir pendirian kepada kelulusan operasi yang betul dan ciri-ciri terjamin. Ini termasuk ujian operasi yang luas, pengisian profesional dengan adsorben dan pemangkin, permulaan yang tepat, tetapan optimum parameter operasi dan pemeriksaan semua fungsi keselamatan. Pada masa yang sama kami melatih kakitangan operasi anda mengenai fungsi dan operasi kilang.
3) Perkhidmatan Bahagian Perkhidmatan
Di seluruh dunia, cepat dan berharga rendah sepanjang hayat lengkap tanaman anda. Penandaan yang tersendiri bagi semua komponen tumbuhan yang dihantar oleh kami membolehkan kami mengenal pasti dengan jelas bahagian-bahagian ganti yang diminta oleh anda. Kami membekalkan anda dengan produk yang direka untuk kehidupan yang panjang dan kecekapan ekonomi.
Untuk pengubahsuaian dan sambungan kami mencari penyelesaian yang paling optimum dan ekonomi untuk tujuan individu anda.
4) Penyelenggaraan / Semakan
Pemeriksaan dan penyelenggaraan yang tetap memastikan operasi kekal, mengelakkan kerosakan dan mencegah kerosakan yang tidak dijangka. Semasa menjalankan kerja-kerja penyelenggaraan / semakan kami memeriksa semua komponen yang berkaitan untuk fungsi dan keadaan, kecacatan pertukaran, bahagian-bahagian yang digunakan dan dipakai dan selepas itu dapat optimalkan skop anda ke keadaan operasi yang diberikan. Bergantung pada saiz tumbuhan dan
skop kerja, pelbagai perkhidmatan kami juga terdiri daripada penjadualan terperinci semakan serta koordinasi dan penyeliaan kontraktor. Sebagai satu perkara, kami membekalkan dokumentasi penyelenggaraan dalam bentuk laporan dan saranan cadangan, dan kami menyelaraskan jadual kami mengikut keperluan anda.
5) Latihan
Tahu bagaimana untuk kakitangan anda.
Operasi, penyelenggaraan dan pembaikan, peralatan mengukur dan kawalan elektrik atau kejuruteraan proses - kami menawarkan latihan khusus oleh pakar kami. Sama ada di tapak yang bekerja dengan tanaman itu sendiri, atau pada permis kami, kami menumpukan pada soalan dan masalah anda.

9. Bagaimana untuk mendapatkan sebut harga yang pantas dan tepat?
Jangan teragak-agak untuk menghantar kami mel dengan data berikut.
1) kadar aliran O2: _____ Nm3 / jam
2) kemurnian O2: _____%
3) tekanan pelepasan O2: _____Bar
4) Titik embun: _____ ℃
5) Permohonan O2: _____ (pembakaran, kimpalan atau apa?)

6) Voltan dan Frekuensi: ______ V / PH / HZ

7) Tahap laut tempatan: _____m


10. Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.
YDGET .com   adalah dedikasi yang terlibat dalam pembuatan, pembekalan dan pakar   satu rangkaian eksklusif Tumbuhan Oksigen PSA yang sepenuhnya automatik dan memerlukan kos generasi yang rendah. Tumbuhan ini sangat diperlukan dalam industri kaca, industri dan industri besi. Kami menawarkan pelanggan yang boleh dipercayai dan mudah memasang tanaman yang sangat cekap dalam persembahan. Tumbuhan ini melalui pelbagai proses pemeriksaan kualiti yang memastikan hasil terbaik di hujung pelanggan. Pelanggan boleh memanfaatkan tumbuhan kualitatif ini mengikut keperluan dan kehendak mereka. Ini dikehendaki dalam industri seperti Industri Kaca, Industri Keluli, dan Industri Paten dll.Hot Tags: penjana oksigen penjimatan tenaga, China, pengeluar, pembekal, kilang, pengeksport, penjual, beli

Sepasang: Generator Oxygen Running Stabil Berkesan Dengan Harga Kompetitif Kilang (CE / ISO / ASME / SGS)

Seterusnya: Nitrogen Generator Compact Skid High Quality

Siasatan

You Might Also Like