Penjana Nitrogen kecil

Penjana Nitrogen kecil

Specification1) ketulenan: 95-99.9999 %2) kapasiti: 5-8000Nm3/h3) tekanan keluar: 0-0.8Mpa (1.0 ~ 15.0MPa juga disediakan) 4) Dew point: Ijazah-45---70Technical Features1) diimport injap pneumatik, menggunakan

product details

Spesifikasi
1) kesucian: 95-99.9999%
2) kapasiti: 5-8000Nm3/h
3) tekanan keluar: 0-0.8Mpa (1.0 ~ 15.0MPa juga disediakan)
4) Dew point:-45 Ijazah---70
Ciri-ciri teknikal
1) diimport injap pneumatik, menggunakan hidup adalah lebih daripada 3 juta kali;
2) pengawal atur cara Siemens PLC yang pintar, operasi yang mudah dan stabil;
3) bebola seramik lengai khusus penyebaran teknologi membuat edaran aliran udara sekata; meningkatkan kecekapan penjerapan untuk adsorbent;
4) silinder diri memaksa Mampat peranti (paten No.: ZL-200820168079.9) untuk melindungi menggunakan hayat penapis molekul karbon;
5) asal getaran emparan mengisi (paten No.: ZL-200820168078.4) secara berkesan memastikan pengisian kelantangan maksimum.

Bagaimana untuk mendapatkan sebut harga segera?

Jangan ragu untuk menghantar mel dengan data berikut.

1) kadar aliran N2: ___Nm3/hr

2) kesucian N2: ___ %

3) N2 pelepasan tekanan: ___Bar

4) voltan dan frekuensi: ___V/PH/HZ

5) permohonan nitrogen.

Aplikasi penjana nitrogen

Industri makanan dan minuman

Sebaik sahaja makanan atau minuman yang dihasilkan, atau buahan dan sayur-sayuran yang dipetik, proses penuaan yang dihidupkan sehingga lengkap kerosakan produk. Ini adalah disebabkan oleh bakteria dan organisma lain. Penjana digunakan untuk banjir produk dengan N2 yang membawa keluar oksigen dan memanjangkan hayat produk ketara kerana organisma-organisma ini tidak membangun. Selain itu, pencemaran bahan kimia makanan yang disebabkan oleh pengoksidaan boleh dihapuskan atau berhenti.

Analisis kimia

Penjana nitrogen yang diperlukan untuk pelbagai bentuk analisis kimia seperti cecair PAHSpektroskopi jisim dan kromatografi Gas di mana bekalan yang stabil dan berterusan nitrogen adalah diperlukan.

Pesawat & tayar kenderaan bermotor

Walaupun air merupakan 78% Nitrogen, kebanyakan pesawat tayar diisi dengan nitrogen, dan terdapat banyak tayar dan kedai-kedai automotif dengan janakuasa nitrogen untuk mengisi tayar, kelebihan menjadi bahawa nitrogen dalam tangki adalah kering. Sering tangki udara termampat yang akan mempunyai air di dalamnya yang datang daripada wap air atmosfera terkondensasi di dalam tangki selepas meninggalkan pemampat udara. Juga, nitrogen dikatakan mengekalkan tekanan lebih stabil apabila dipanaskan dan disejukkan [kutipan diperlukan] dan adalah tersebut [kutipan diperlukan] menjadi molekul yang lebih besar (109.76 am) supaya tidak kotor tayar mudah O2 [kutipan diperlukan] (120.74 am) dan Argon.

Industri kimia dan petrokimia

Utama dan amat penting penggunaan nitrogen dalam industri kimia dan petrokimia adalah peruntukan yang bertujuan untuk menjamin keselamatan industri am semasa pembersihan dan perlindungan kapal proses persekitaran yang lengai. Di samping itu, nitrogen digunakan untuk ujian tekanan talian paip, pengangkutan agen-agen kimia dan regenerasi pemangkin yang digunakan dalam proses teknologi.

Elektronik

Dalam elektronik, nitrogen berfungsi sebagai antioksidan dalam pembuatan separa konduktor dan litar elektrik, rawatan haba produk siap, serta meniup dan kering.

Industri kaca

Dalam pengeluaran kaca, nitrogen membuktikan cekap sebagai agen penyejukan bagi elektrod-elektrod ketuhar bow, penindas pengoksidaan semasa proses prosedur, serta udara sejuk.

Metalurgi

Industri logam biasanya menggunakan nitrogen sebagai cara melindungi logam jenis feros dan bukan feros semasa annealing. Selain itu, nitrogen telah banyak membantu dalam proses piawaian industri serta penyesuian neutral, penyimenan, brazing keras, melegakan tekanan, pengerasan untuk menembak diri sendiri, berikut logam-serbuk penyemperitan die penyejukan.

Industri cat dan varnis

Pengeluaran cat dan varnis menggunakan nitrogen untuk penciptaan persekitaran lengai dalam proses kapal-kapal untuk memastikan Keselamatan, serta juga untuk anjakan oksigen semasa pembungkusan untuk mengelakkan pempolimeran pengeringan minyak.

Industri petroleum

Dalam industri petroleum, nitrogen merupakan komponen yang tidak boleh diketepikan dalam beberapa proses. Paling biasa, nitrogen digunakan untuk mewujudkan persekitaran yang lengai untuk menghalang letupan dan kebakaran dan untuk menyokong pengangkutan dan pemindahan hidrokarbon. Di samping itu, nitrogen digunakan untuk paip ujian dan purging, pembersihan kapal teknologi dan kering pengangkut gas cecair dan kemudahan penyimpanan hidrokarbon.

Industri farmaseutikal

Dalam industri farmaseutikal, nitrogen Cari permohonan dalam farmaseutikal pembungkusan, dan memastikan terhadap keselamatan kebakaran dan letupan dalam aktiviti-aktiviti yang di mana bahan-bahan halus tersebar digunakan.

Sistem pencegahan kebakaran hypoxic udara

Penjana nitrogen digunakan dalam sistem pencegahan kebakaran hypoxic udara bagi menghasilkan udara dengan kandungan oksigen yang rendah.Hot Tags: generator kecil nitrogen, China, pengilang, pembekal, kilang, pengeksport, Penjual, beli

Sepasang: Penjana PSA Nitrogen, Gas membersihkan: 99.99% Mesin untuk dijual

Seterusnya: Penjana nitrogen untuk pemotongan Laser

Siasatan

You Might Also Like